Sunny TelecomIs uw iPhone kapot, ga dan naar Sunny telecom Zij zorgen ervoor dat uw telefoon binnen no time gemaakt is!

De beste reparatieservice

Bij veel telefoonbedrijven duurt het vaak echt dagen voordat een toestel gemaakt is. Daar staat u vaak niet op te wachten! Daarom heeft iPhone reparatie Purmerend de ideale oplossing ervan. U kunt bij iPhone reparatie Purmerend uw toestel binnen 30 minuten laten maken. Dat komt omdat ze in een ESD veilige ruimte werken om statische ladingen te voorkomen. Doordat er geen statische ladingen ontstaan, kunnen ze gemakkelijk de telefoon maken zonder problemen.

Geen onderzoekskosten

Mocht het zijn dat het toestel niet gerepareerd kan worden om een bepaalde toestand, dan hoeft u geen kosten te betalen voor het onderzoeken van de telefoon. U krijgt dan geheel uw geld terug.

Zes maanden garantie

iPhone reparatie Purmerend biedt een zes maandenlange garantie aan zijn klanten. Zo geven ze de klanten zekerheid dat het toestel heel lang mee gaat.

Haal en breng service

Woont u in de omgeving van Purmerend en heeft u geen tijd om uw toestel te laten reparen, dan hebben ze een nieuwe service, die bijna geen een telefoonbedrijf heeft. Ze komen onder andere naar uw huis toe om het toestel op te halen en te repareren, vervolgens brengen ze het toestel weer naar u toe.

Contact

Voor meer informatie kunt u op de website kijken of u kunt telefonisch contact opnemen. ZIj helpen u dan zonder problemen verder en beantwoorden al uw vragen.