Reparatie

Wij zijn een gespeciliseerd reparatie bedrijf die zich alleen focust op iPhone modellen. Zo bent u er ook zeker van dat uw product in goede handen ligt. Wij repareren de volgende iPhone modellen : iPhone 5, iPhone 6, iPhone 6+, iPhone 7, iPhone 7+, iPhone 8, iPhone 8+, en natuurlijk iPhone x.

Bij iPhone reparatie Tilburg gaan wij altijd een stukje verder dan bij andere reparatiebedrijven. Zo kunnen wij uw moederbord niveau repareren en krijgen we uw smartphone altijd aan de praat. De moeilijkste reparaties voor uw iPhone gebeurt alleen bij telefoon reparatie Tilburg onderanderen het vervangen van uw beeldscherm, frame’s, speakers, connectors en camera’s.

Hoe snel zijn wij?

Wij repareren uw telefoon binnen 30 minuten. We hebben 90% van de iPhone onderdelen op voorraad zodat wij uw smartphone per direct kunnen repareren dat is handig voor de klanten en ook voor onszelf zodat wij er zeker van zijn dat wij onze klanten goed en snel hebben geholpen binnen de vaste tijd.

 

Garantie?

Wij geven u altijd garantie na het repareren van uw telefoon krijgt u van ons 12 maanden lang garantie op uw reparatie. Van het kopiƫren van onderdelen of het vervangen van het moederbord krijgt u 3 maanden garantie.

Voor vragen kunt ons telefonische bereiken of kunt u bij ons lang komen bij telefoon reparatie in Tilburg.