Telefoon reparatie

Voor elk type reparatie bent u bij iPhone reparatie Tilburg aan het juiste adres. Wij repareren uw telefoon terwijl u wacht en dat duurt maar maximaal 30 minuten ondertussen kunt u lekker een kopje koffie of thee bij drinken.

Bij telefoon reparatie Tilburg repareren wij bijna alles onderanderen uw moederbord, schermen, speakers en alle andere benodigdheden van uw smartphone. Wij bieden u een snelle service zodat wij u als klant tevreden houden.

Met of zonder afspraak

U kunt bij ons altijd binnen lopen wij repareren uw telefoon ook zonder afspraak. Dat is namelijk erg fijn voor de klant dan hoeft de consument zich geen zorgen te maken over het maken van een afspraak. Als u bij ons langs komt word u per direct geholpen, natuurlijk is het fijn als u van te voren een afspraak heeft gemaakt voor uw reparatie maar het kan ook eens voorkomen dat uw telefoon ineens kapot is gevallen vandaar kunt u altijd bij ons binnen lopen.

Service

Klant staat bij ons natuurlijk altijd nummer 1. Wij proberen altijd alle wensen en behoeftes van onze klanten na te komen zodat onze klanten tevreden zijn en altijd op ons kan rekenen. Daarom kunt u bij ons meekijken terwijl wij u telefoon repareren.