Apple reparatie Hoorn waar kan ik dit het beste laten doen? Deze vraag stelde ik mij zelf na het kapot laten vallen van mijn macbook. Hier stonden veel verslagen van mijn studie op die ik ook snel moest inleveren om mijn studie te behalen. Zodoende ben ik snel op zoek gegaan naar een bedrijf die mijn macbook kon repareren.


Natuurlijk wilde ik mijn macbook niet zomaar laten repareren door iemand. Op mijn macbook stonden veel persoonlijke gegevens die ik niet wilde vrijgeven. Gelukkig kwam ik via een goede vriend in aanraking met het bedrijf Cupair en hier heb ik een geweldige ervaring aan beleefd.

iphonexs

Top ervaring

Eenmaal aangekomen met Cupair werd ik onmiddellijk goed te woord gestaan door de eigenaar van dit bedrijf. Hij wilde mij graag helpen en hij probeerde dan ook de macbook zo snel als mogelijk te repareren. Hij wist dat ik op korte termijn verslagen voor mijn studie moest inleveren. Dankzij zijn inspanningen kon ik twee dagen naar het wegbrengen van mijn macbook deze ophalen.

Mijn Macbook werkt weer naar behoren en hierdoor kon ik weer verder met mijn studie. Dit heb ik allemaal te danken aan Cupair!