De afgelopen jaren hebben tv series een erg bijzondere ontwikkeling meegemaakt. Waar ze vroeger op alle fronten onder deden voor films, zijn televisieseries nu minstens zo populair. Met deze populariteit kwamen ook de grotere budgetten, betere scripts en topacteurs. Nu zijn series ongekend grote producties, waar miljoenen per aflevering in wordt gestoken. Zo maken de zenders genaamd HBO en AMC gebruik van deze tv series maar zijn er tegenwoordig nog meer streaming diensten waarop u verschillende tv series kunt bekijken. Helaas kunt u niet overal dezelfde series bekijken. Dit komt door verschillende rechtenkwesties. Hieronder kunt u de beste streaming diensten bekijken en welke series het meest populair zijn. Ook kunt u zien welke VPN u het beste voor welke streaming dienst kunt gebruiken. Voor actuele berichten kunt u hier klikken.

actuele berichten

Populaire en kwalitatieve streaming diensten

  • Netflix; Netflix is voor de meeste mensen geen onbekende. Het bedrijf zag al snel de potentie die het online streamen van series bood. Inmiddels wordt de term ‘Netflix en chill’ zelfs in Nederland gebruikt.
  • Amazon; Amazon is vooral in de Verenigde Staten een van de belangrijkste concurrenten voor Netflix.
  • Hulu; Hulu is in Europa eigenlijk nog een grote onbekende. Niet heel raar, ze zijn tenslotte alleen actief in de VS en Japan.
Categorieën: Geen categorie